woensdag, 29. december 2010 - 15:22

Eind januari uitkomst onderzoek Thorbeckelaan Meppel

Meppel

De uitkomsten van het politieonderzoek naar het noodlottig ongeval aan de Thorbeckelaan in Meppel zijn niet voor eind januari bekend.

Bij de politie komen komen veel vragen binnen over het verloop van het onderzoek en de doodsoorzaak van de twee slachtoffers.

De politie gaat in het onderzoek uit van het overlijden van de slachtoffers door het inademen van koolmonoxide. Deze conclusie is getrokken op basis van de aangetroffen situatie, de constatering/meting van de brandweer dat er in de woning koolmonoxide aanwezig was, de schouw van de slachtoffers door een GGD arts en de informatie van de andere personen die ook in de woning aanwezig waren.

Het onderzoek van de politie richt zich in eerste instantie dan ook op het vinden van de oorzaak van het vrijkomen van koolmonoxide in de woning van de slachtoffers. Het onderzoek bestaat uit een technisch onderzoek en het horen van allerlei betrokkenen. Het zal zeker tot eind januari duren voor de politie de uitkomsten van dit onderzoek bekend zal maken.
Provincie:
Tag(s):