woensdag, 31. maart 2010 - 16:57

Emmen krijgt bewaakt parkeerterrein voor vrachtwagens

Emmen

Op het Bedrijvenpark A37 bij Emmen wordt een zogeheten ‘facility point’ voor vrachtwagens gerealiseerd. Dit is een truckstop met horeca, een vrachtautowasstraat, een tankstation en een bewaakt parkeerterrein. Ook voor reparaties kan de vrachtwagenchauffeur hier straks terecht. Het initiatief komt van ontwikkelaar Jorgen Kruit van Saxum Vastgoed BV.

De gemeente Emmen is blij dat de plannen voor dit facility point gerealiseerd gaan worden. Deze ontwikkeling geeft een positieve impuls aan de ontwikkeling van het Bedrijvenpark A37.

Initiatiefnemer Saxum Vastgoed BV heeft reeds overeenstemming bereikt met twee lokale partijen voor de uitvoering. Het bedrijf Hemmen uit Emmen gaat de grondverzet- en infrastructurele werkzaamheden uitvoeren en Kuilman Bouwbedrijf uit Nieuw-Amsterdam neemt de bouwwerkzaamheden voor zijn rekening. Saxum Vastgoed heeft voor alle voorzieningen inmiddels een huurder gevonden.

De gemeente Emmen heeft als grondeigenaar overeenstemming bereikt over de voorwaarden van grondverkoop met Saxum Vastgoed. Als alles volgens planning verloopt, kunnen vrachtwagenchauffeurs vanaf begin 2011 hun stop maken bij het Emmense facility point.
Provincie:
Tag(s):