maandag, 15. november 2010 - 21:26

Emmen slaat handen ineen voor Dierenpark Emmen

Emmen

Ruim 20 lokale muzikale acts hebben zich aangemeld om hun bijdrage te leveren aan het benefietfestival voor het Dierenpark Emmen. De werkgroep ‘Samen voor ons Dierenpark’, bestaande uit betrokken Emmenaren, organiseert op vrijdag 26 november aanstaande een muziekevenement in een groot deel van de horeca in Emmen Centrum.

Onder andere The Mother Lovers, NU, Genetic, Avalon, Big Band Emmen en piratenkoor de Stormvogels maken op de 26ste muziek voor het Dierenpark. In onder meer Café Groothuis, Rue de la Gare, Brasserie, Markant, Zwetser, J.V. Blanco, Mama’s Lunchroom, Pierrot, Fransche Kroon, Grote Kerk en Snooker- en Poolcentrum treden de ruim 20 muzikale acts op.

Met het benefietfestival wordt niet alleen het Dierenpark gesteund. Met de opbrengst van het benefietfestival worden entreebewijzen gekocht voor het Dierenpark Emmen. Deze entreebewijzen worden geschonken aan de Voedselbank Zuidoost-Drenthe. Wooncorporatie Lefier juicht het initiatief toe en sponsort het benefietfestival.

Mensen die zowel het Dierenpark als de Voedselbank willen steunen, kunnen vanaf donderdag 18 november voor € 10,-- een entreebewijs kopen bij Tourist Emmen (Hoofdstraat 22), Markant en Snooker- en Poolcentrum. Met een entreebewijs kan iedereen op vrijdag 26 november de verschillende optredens bezoeken. Ook bestaat de mogelijkheid om tijdens de avond zelf een entreebewijs te kopen.

“Het mooiste Dierenpark van Nederland staat in Emmen! Althans, dat vinden wij en met ons heel veel andere mensen. Helaas heeft het park geldzorgen. Wij kunnen niet toekijken en niets doen. We willen laten zien dat wij, Emmenaren en eigenlijk Drenthen, het Dierenpark Emmen niet kwijt willen. We zoeken aandacht voor het Dierenpark om de bezoekersaantallen weer op te krikken”, aldus de werkgroep.
Provincie:
Tag(s):