donderdag, 28. oktober 2010 - 10:48

Esther Groenenberg met Slingers en Ballonnen in de Grote Kerk

Emmen

Esther Groenenberg, die in 2008 een hitje scoorde met Oh meisje, is op vrijdag 12 november te gast bij Anders Emmen in de Grote Kerk. Ze raakte bekend via You Tube, waar de clip van Oh meisje meer dan één miljoen keer werd bekeken, en haar optreden in De Wereld Draait Door.

Met haar liedjesprogramma Slingers en Ballonnen debuteert de Zwolse dit jaar in de Nederlandse theaters. Slingers en ballonnen vertelt over het zoveel mogelijk vieren van het leven. Esther Groenenberg - die cum laude afstudeerde aan het conservatorium in Zwolle - zingt over het grote en kleine geluk, zonder de donkere kanten van het leven uit het oog te verliezen. Op het podium wordt ze muzikaal bijgestaan door een vierkoppige band en ze begeleidt zichzelf op de vleugel. Met haar zuivere stem en natuurlijke podiumpresentatie, lukt het haar met gemak om het publiek mee te nemen in haar wereld.

Het optreden begint om 20.30 uur. De zaal is open om 20.00 uur. Toegangskaarten kosten in de voorverkoop 15 euro, ’s avonds aan de kassa 17,50 euro. Ze zijn verkrijgbaar via de website www.andersemmen.nl, bij de Music Store in De Weiert en bij Het Toeristisch Informatie Punt bij de ingang van Dierenpark Emmen.
Provincie:
Tag(s):