dinsdag, 15. juni 2010 - 18:08

Extra podium op Bospop voor vrijdagavond

Weert

Het programma van Bospop 2010 wordt uitgebreid met een extra podium op vrijdagavond 9 juli in de nieuwe 24-uurs cafétent. Dit omdat de voorverkoop voor de 30e editie zeer voorspoedig verloopt en verwacht wordt dat veel mensen zich al op vrijdag op de camping en campercamping melden. Dit heeft de organisatie van het festival bekend gemaakt.

Speciaal voor deze vroege bezoekers, treden vanaf 20.30 achtereenvolgens de Nederlandse Southern rock band Bail, de Britse bluesrock gitarist Scott McKeon en de Texaanse redneck rock/metal formatie The Texas Hippie Coalition op.

De organisatie van het festival dat twee weken geleden de Nationale Evenementenprijs in de categorie beste regio—evenement won, verwacht dat 4.500 mensen op de camping en campercamping zullen neerstrijken. Tijdens de jubileum editie treden ondermeer John Fogerty, Heather Nova, Crosby, Stills & Nash, Toto, Uriah Heep en Billy Idol op.

Het vrijdagavond programma is gratis toegankelijk op vertoon van een geldig Bospopticket. Het festival is nog niet uitverkocht.
Provincie:
Tag(s):