maandag, 18. oktober 2010 - 13:25 Update: 08-07-2014 1:02

Fans Feyenoord kwaad op 'kinderachtig' clubbestuur

Rotterdam

(Elfvoetbal) Tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Twente hebben supporters van Feyenoord geprotesteerd tegen het eigen clubbestuur. De directie had een ludiek spandoek verboden, waarna de supporters een groot leeg doek ophingen, met daarboven de tekst 'Directie, mag dit?'

Op het verboden spandoek was een kaart van Nederland afgebeeld, met daarop de steden Rotterdam en Enschede. De Overijsselse stad was voor de grap in Duitsland weergegeven. Dat kon volgens de Feyenoord-directie niet door de beugel.

Het spandoek werd gemaakt door de supportersgroep Tifo Rotterdam, die erg teleurgesteld is in het clubbestuur "Binnen Feyenoord wil men het liefst het braafste jongetje van de klas zijn. Een club als Feyenoord moet dat helemaal niet willen, want zo zit Rotterdam en de club niet in elkaar. Op deze manier vervreemd Feyenoord van haar supporters en dat is iets wat ook de club moet gaan inzien. Stop daarom deze vergaande betutteling. Niet alleen ten aanzien van het TIFO-team en haar acties, maar ook richting al haar supporters met allemaal regeltjes en procedures die de sfeer niet ten goede komt", schrijft Tifo Rotterdam op haar website.
Categorie:
Tag(s):