woensdag, 10. november 2010 - 13:31 Update: 08-07-2014 1:02

FC Twente stuurt aan op vertrek van Theo Janssen

Enschede

(Elfvoetbal) FC Twente lijkt van Theo Janssen af te willen. De Tukkers hopen de middenvelder in de winterstop om te ruilen voor een grote zak geld.

Vorige week maakte Johan Derksen tijdens het programma Voetbal International melding dat Janssen slecht in de spelersgroep zou liggen bij Twente. De hoofdpersoon belde direct om dit te ontkrachten. Maar afgelopen maandag herhaalde Derksen zijn woorden.

"Dit komt vanuit de club, dat staat vast. Maar wie het is geweest? Geen idee", vertelt zaakwaarnemer Rob Jansen in TC/Tubantia. Het is goed denkbaar dat de Tukkers een mooi transferbedrag willen ontvangen voor de Oranje-international. Zijn opvolger Willem Janssen (Roda JC) staat al klaar.

"Misschien is het wel uit zijn verband gerukt en is het z'n eigen leven gaan leiden", vervolgt de belangenbehartiger van Theo Janssen. "Of misschien was het wel iets persoonlijks. Wij houden ons er verder niet mee bezig. Theo heeft onlangs nog zijn contract verlengd tot 2014, dus er is wat ons betreft ook niets aan de hand."
Categorie:
Tag(s):