zaterdag, 30. oktober 2010 - 0:17

Fietsster krijgt klappen

Een 44-jarige vrouw uit Zuid-Scharwoude is donderdagochtend rond 09.00 uur met haar fiets klem gereden door een onbekend gebleven automobilist.

De vrouw fietste over de Voorburggracht toen de automobilist, die vanuit een uitrit kwam, haar voorrang moest verlenen. Hierna probeerde de man de vrouw met zijn auto herhaaldelijk de kant in te drukken.

Bij de kruising met de Provincialeweg N504 was de vrouw het zat en sloeg ze met haar hand op het dak van de auto. Toen zij met de automobilist de kruising over was gestoken reed hij haar echt klem en kwam hij boos op haar af. De vrouw had van zijn auto af moeten blijven zo schreeuwde hij waarna hij haar te lijf ging en enkele klappen in haar gezicht en trappen tegen haar benen gaf. Hierna stapte hij in zijn auto en reed weg. De vrouw bleef licht gewond en geschrokken achter. De vrouw is behandeld door haar huisarts die enkele zwellingen en kneuzingen constateerde.

De dader is een man met een getinte huidskleur, vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst en zijn leeftijd is ongeveer 20 jaar. Hij heeft een rond gezicht, zwart kort krullend haar met een matje in de nek. De man droeg zwarte kleding en een jas met een bontkraag. Hij reed in een zwarte, ‘Jeep-achtige’ auto.

De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen. Heeft u op of in de omgeving van de Voorburggracht donderdagochtend iets verdachts gezien? Neemt u dan contact met de politie in Heerhugowaard via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):