woensdag, 19. mei 2010 - 23:13

Fietswrakken verwijderd bij NS-station in Goes

Goes

Woensdagochtend heeft de gemeente Goes in samenwerking met de politie en de Nederlandse Spoorwegen weer een fietswrakkenactie gehouden in de omgeving van het NS-station.

Op het Stationspark, het Stationsplein en de Lijnbaan werden in totaal 168 fietswrakken en fietsen die al langere tijd ongebruikt zijn, weggehaald.

De gemeente heeft de fietsen inmiddels opgeslagen en geregistreerd. De politie controleert nog of er sprake is van gestolen fietsen. Want deze worden dan bij de rechtmatige eigenaar terugbezorgd.

Rechtmatige eigenaren van fietsen kunnen bij de gemeente kijken of hun tweewieler er tussen staat. Zij moeten zich legitimeren, een bewijs van eigendom tonen en een ontvangstbevestiging tekenen bij eventuele teruggave van een fiets. Voor meer informatie hierover kunnen eigenaren contact opnemen met de afdeling Vergunningen & Handhaving, tel.: (0113) 24 98 49.

Fietswrakken worden periodiek verwijderd zodat de capaciteit van de fietsenstalling optimaal beschikbaar blijft. Over het verwijderen, opslaan, de bewaartermijn en het afvoeren van de fietsen maakt de politie afspraken met het Openbaar Ministerie.
Provincie:
Tag(s):