woensdag, 26. mei 2010 - 20:03 Update: 08-07-2014 0:28

Finalisten Royal Beach Contest bekend

Diemen

Na een zoektocht van vijf weken zijn de finalisten van de Royal Beach Contest, de online zoektocht van Radio Veronica naar talent met kwaliteit en lef, bekend.

De bands maken kans om de openingsact te worden van de eerste editie van het BankGiro Loterij Royal Beach Concert met Bon Jovi, Kane en Di-Rect, zaterdag 5 juni op het strand van Scheveningen. Aanstaande vrijdag 28 mei kiest de vakjury, bestaande uit artiestenmanager Edwin Jansen, organisator Bob Reiche en Radio Veronica dj Patrick Kicken, de winnaar in Kicken’s Volle Vrijdag Show op Radio Veronica.

Iedereen vanaf 16 jaar kon zich de afgelopen periode solo of met band inschrijven door een filmpje te uploaden via www.radioveronica.nl. Dj Patrick Kicken maakte iedere vrijdag tijdens zijn programma een finalist bekend, die werd uitgeroepen op basis van de hoeveelheid stemmen via de website.

De vakjury beoordeelt nu de finalisten Skakofonians, Black Mantis, Lost in Sanity, 2 Stroke, FUSE en U22U op zangtalent, kwaliteit en performance.
Categorie:
Tag(s):