zaterdag, 3. april 2010 - 23:03 Update: 08-07-2014 0:28

Floortje Smit scoort musicalrol in 'We will rock you'

Amsterdam

Floortje Smit zal vanaf eind augustus te zien zijn in de nieuwe rockmusical We Will Rock You. Floortje zal in de hoofdrol van Ozzy te zien zijn. "Dit is mijn allereerste musicalrol. Om dan te beginnen in een musical die gebaseerd is op de 25 hits van Queen is echt waanzinnig", aldus Floortje.

Naast Floortje zullen ook John Vooijs, Pia Douwes, Marjolein Teepen, Martin van der Starre, Paul Donkers en Rutger Le Poole in de musical te zien zijn. We Will Rock You gaat op 3 september in première en is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Floortje kreeg landelijke bekendheid door haar tweede plaats in de finale van Idols in 2006. Daarna gaf ze diverse optredens door heel Nederland. Floortje was in 2007 finaliste in het SBS programma Sterren Dansen Op Het IJs. Tevens was zij afgelopen seizoen te zien als leadzangeres bij de voorstelling Dinnershow Of Dreams.

We Will Rock You vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek. De try-outs van deze originele musical van Queen beginnen op 21 augustus 2010 en is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.
Categorie:
Tag(s):