maandag, 29. november 2010 - 12:26 Update: 08-07-2014 1:01

Fortuna moet nog even wachten op Ricksen

(ElfVoetbal)De kans lijkt groot dat Fernando Ricksen vanaf komende week deel uitmaakt van de selectie van Fortuna Sittard.

Wanneer de Limburgers het papierwerk voor maandag rond krijgen, maakt de oud-international waarschijnlijk tegen Almere City FC al zijn rentree bij Fortuna.

Ricksen trainde de afgelopen tijd mee met de ploeg van trainer Wim Dusseldorp. Beide partijen hebben inmiddels de intentie uitgesproken om tot een samenwerking te komen. Dusseldorp hoopt dat de voormalig speler van onder andere AZ en Glasgow Rangers al speelminuten kan maken bij de beloften van Fortuna.

"Als Fernando Ricksen maandag een uurtje met de beloften kan meedoen, acht ik de kans groot dat hij tegen Almere City speelt", zei de coach tegenover L1. De komst van Ricksen zou voor de Limburgers een welkome versterking zijn. Fortuna staat momenteel op de laatste plaats in de Jupiler League, met slechts drie punten.

UPDATE:
De hoop dat Ricksen vanavond met Jong Fortuna Sittard zou kunnen spelen, is in duigen gevallen. L1 meldt dat de ervaren voetballer nog niet speelgerechtigd is. Fortuna hoopt dat Ricksen aanstaande vrijdag kan meedoen in het belangrijke degradatieduel met Almere City FC. De vraag is echter of trainer Dusseldorp hem zonder wedstrijdritme zal laten spelen.
Categorie:
Tag(s):