zondag, 18. juli 2010 - 11:49 Update: 08-07-2014 1:03

Fulham en Newcastle trekken aan Jol

Amsterdam

(Elfvoetbal) Martin Jol is wellicht aan zijn laatste dagen bezig als hoofdtrainer van Ajax. De trainer zou volgens The Mirror vrijdag een akkoord hebben bereikt met Fulham, dat in hem de opvolger ziet van de naar Liverpool vertrokken Roy Hodgson.

Volgens het medium zal Jol komende week met de selectie van de Londenaren afreizen naar Zweden, waar een trainingkamp van 10 dagen belegd is. Er wordt een salaris van 1.8 miljoen euro genoemd, ruim een miljoen minder dan de Scheveninger bij de Amsterdammers jaarlijks opstrijkt.

Het Engelse blad weet te melden dat met name eigenaar Mohamed Al Fayed zijn zinnen heeft gezet op de komst van de Nederlander. De Egyptische zakenman zou onder de indruk zijn van de prestaties van Jol bij Tottenham Hotspur.

Geen van beide clubs heeft nog op de geruchten gereageerd. Jol is momenteel bij Ajax in voorbereiding op de Champions League-voorronde, waarin de ploeg het opneemt tegen het Griekse PAOK Saloniki.

UPDATE:
Ook Newcastle United heft zich volgens de Britse media gemengd in de strijd om de handtekening van Martin Jol . Bij de naar de Premier League gepromoveerde club is momenteel Chris Hughton werkzaam als trainer, maar the Magpies willen graag met een ervaren manager op het hoogste niveau uitkomen.
Categorie:
Tag(s):