dinsdag, 29. juni 2010 - 9:44

Goedbedoelende Bussumer neergestoken

Bussum

Een 17-jarige inwoner van Bussum is maandagavond slachtoffer geworden van een steekincident aan de Stationweg in Bussum. De jongen was met een aantal vrienden op weg naar huis. Bij de dichte spoorbomen zag hij een man die onder de spoorbomen doorliep en overstak. Vervolgens liep deze man naar een fiets en tilde hierbij de spoorboom op

De Bussumer riep naar de man dat hij voorzichtig moest zijn. De man liep hierop op de Bussumer af en gaf hem een aantal klappen en stak hem tot slot met een mes in zijn zij. De dader fietste weg via de Vlietlaan. De Bussumer is overgebracht naar een ziekenhuis. Zijn toestand is stabiel. Een onderzoek naar het incident is opgestart.

Signalement: blanke man van ongeveer 1.80 meter lang en tussen de 21-25 jaar oud. Hij had een mager postuur en kort lichtkleurig haar, achterzijde en zijkanten opgeschoren, bovenzijde langer. Hij droeg een wit T-shirt met opdruk en een lichte spijkerbroek. Hij reed op een meerkleurige mountainbike.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van het incident. Zij worden verzocht contact op te nemen via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.
Provincie:
Tag(s):