maandag, 23. augustus 2010 - 13:54

Groninger Noordlease Sportgala 2010 gaat definitief door

Groningen

Afgelopen donderdag is bekend geworden dat het Groninger Noordlease Sportgala 2010 op 13 december zeker plaats vindt. Huis voor de Sport Groningen heeft vijf grote partners gevonden die financieel of in natura bereid zijn het gala te ondersteunen. Tijdens de gala-avond staat het uitreiken van de sportprijzen centraal.

Noorderpoort college en Provincie Groningen hadden hun commitment voor het Groninger Noordlease Sportgala 2010 al gegeven. Maar om de uitspraak te kunnen doen dat het gala definitief plaats kan vinden wilde Huis voor de Sport Groningen zeker nog een grote partner toevoegen. Hierin is de organisatie geslaagd. Afgelopen donderdag hebben Huis voor de Sport Groningen en Noordlease de partnerovereenkomst ondertekend. Noordlease wordt als vijfde partner naamgever van het gala. De naam van het gala is nu Groninger Noordlease Sportgala 2010.

Vanaf half november zijn de genomineerden bekend en kan er gestemd worden. Hoe het Groninger Noordlease Sportgala 2010 er precies uit gaat zien wordt binnenkort bekend gemaakt. De organisatie is volop bezig met de invulling van de avond.
Provincie:
Tag(s):