dinsdag, 26. oktober 2010 - 20:12

Het Boomkroonpad bij nacht

Drouwen

Op zaterdag 30 oktober wordt er landelijk de Nacht van de Nacht georganiseerd. Ook het Boomkroonpad staat in het teken van de Nacht van de Nacht. Vanaf 19.00 uur kunt u deelnemen aan een spannende tocht door het donkere bos. De tocht is voor jong en oud. Ook het beklimmen van het Boomkroonpad bij nacht behoort tot de mogelijkheden!

Tijdens de Nacht van de Nacht kunt u samen met de boswachters van Staatsbosbeheer een nachtelijke tocht maken door het bos bij het Boomkroonpad. Zet al uw zintuigen op scherp, want in het donker is de weg moeilijk te zien! De route gaat over paden, soms breed, maar soms ook smal en af en toe dwars door het donkere bos. Waar het erg moeilijk is helpen touwen om u de weg door het bos te vinden. Deze spannende beleving is voor jong en oud. Als u het na de tocht nog aandurft kunt u in het donker het Boomkroonpad beklimmen!

Paviljoen de Woudstee is tijdens de Nacht van de Nacht ook geopend. Hier kunt u als u wilt terecht voor een versnapering vooraf of na de tocht.

Om 19.00 uur start de eerste groep. Vervolgens vertrekt er elk half uur een groep mensen voor een nachtwandeling van ruim een uur. Deelname is geheel gratis, wel dient u zich vooraf aan te melden. Per wandeling kunnen maximaal 15 personen mee.

Aanmelden: telefoon 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl
Plaats: Het Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen.
Provincie:
Tag(s):