zondag, 26. december 2010 - 20:18 Update: 08-07-2014 0:29

Het nieuwe vlaggenschip van Chrysler: de 300

Ruim 55 jaar ervaring en kennis zit er verwerkt in de nieuwe Chrysler 300. Het immer verrassende design van de luxe achterwiel aangedreven premium sedan zet een nieuwe koers in van het Amerikaanse merk.

Het Chryler logo pronkt op de uit zeven verchroomde horizontale lijnen opgebouwde nieuwe grille. In de koplampbehuizing is LED-dagrijverlichting verwerkt.
En profil is de nieuwe 300 nog altijd zeer herkenbaar, maar is op vele punten en details gewijzigd. Dankzij dunnere stijlen en aanpassingen aan zowel de achter- en voorruit, is niet alleen de aërodynamica verbeterd, ook is het zicht naar voor met 15% toegenomen. De nieuwe achterspoiler is subtiel verwerkt in de kofferklep.
Ook in de achterlichten zit LED-verlichting verwerkt. De verticale ‘streep’ in de achterverlichting maken de auto ook in het donker zeer herkenbaar.
Het kernmerkende exterieur krijgt extra allure dankzij de chromen afwerking en details.

In het vernieuwde interieur is voornamelijk gebruik gemaakt van hoogwaardige soft touch materialen en zijn houten details verwerkt in het dashboard, stuur, deuren en midden console. Het nieuwe panoramische dak zorgt voor een extra licht interieur.
De chromen afwerking en de saffier blauwe verlichting van het nieuwe instrumentenpaneel geven de twee grote meters een exclusieve touch. Dezelfde sfeer wordt ook in de cabine gecreëerd dankzij de eveneens saffierblauwe LED-interieurverlichting.

Met zijn 8.4-inch grote ‘Uconnect® Touch infotainment center’, heeft de nieuwe Chrysler 300 het grootste standaard touchscreen display in zijn luxe segment. Via dit infotainmentsysteem kan de navigatie bediend worden, maar tevens de dual-zone climate control en kan desgewenst verkeersinformatie, brandstofprijzen en andere informatie opgevraagd worden.
Categorie:
Tag(s):