zondag, 14. november 2010 - 10:18 Update: 08-07-2014 0:28

Hitformatie Twenty 4 Seven is terug

De succesvolle dance-act Twenty 4 Seven, die voornamelijk in de jaren '90 nationaal en internationaal furore maakte, is terug met een nieuwe single en videoclip!

Met hits als 'I Can't Stand It', 'Slave To The Music', 'Is It Love', 'Take Me Away' en 'Leave Them Alone' haalde Twenty 4 Seven in de jaren negentig de ene award na de andere binnen. De groep bestond destijds uit Stay-C en Nance en ze reisden in die jaren de hele wereld rond. Met hits in nagenoeg alle continenten ontvingen zij vele gouden, platina en dubbel platina awards en verkochten ze wereldwijd bijna 18 miljoen cd' s. Hierdoor wonnen ze zelfs de Nederlandse Exportprijs.

Nance is inmiddels een succesvolle TV-presentatrice, maar de Twenty 4 Seven bedenker en grondlegger Ruud van Rijen is weer de studio ingedoken met Stay-C en Li-Ann (van de meidengroep Raffish, winnaar van Popstars The Rivals).

Met hun gloednieuwe single 'SLAVE TO THE MUSIC RELOADED' en de nieuwe videoclip zijn ze vastbesloten het allemaal nog een keer over te doen. De officiële release van de single zal plaatsvinden medio januari 2011. Op dit moment is de groep reeds getekend in 26 landen waar de single uit zal komen. Ruud van Rijen en Stay-C zijn momenteel alweer druk met de opvolgende single én het nieuwe album dat begin 2011 uitkomt.
Categorie:
Tag(s):