dinsdag, 23. november 2010 - 13:27

Huisverbod voor mannen die mishandelen

In Noord- en Midden-Limburg zijn de afgelopen dagen meerdere huisverboden uitgereikt, nadat enkele vrouwen slachtoffer werden van een mishandeling.

Zo werd in Melderslo maandagmiddag een 46-jarige man aangehouden. De man zou zijn 40-jarige vrouw in hun woning op het hoofd en in de buik hebben geslagen. Het slachtoffer zou hierdoor even buiten bewustzijn zijn geweest. De man werd in verzekering gesteld voor nader onderzoek. Hij kreeg een huisverbod opgelegd.
In Nieuwstadt is eveneens maandagmiddag een 38-jarige man in zijn woning aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. De man zou zijn 42-jarige echtgenote hebben mishandeld door haar op haar hoofd, rug en lichaam te slaan. De man werd meegenomen naar het politiebureau en tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

In Tegelen werden zondagavond na een melding van huiselijk geweld twee aanhoudingen verricht. Het gaat om een 41-jarige man en zijn 18-jarige zoon. Het slachtoffer, een 41-jarige vrouw, werd door haar partner mishandeld. De aanleiding daarvoor lag vermoedelijk in de relationele sfeer. Hierna werd de man door zijn zoon mishandeld. De 41-jarige man kreeg een huisverbod opgelegd.

In Weert werd aan een 23-jarige man uit die plaats een huisverbod opgelegd, nadat hij zijn vrouw had mishandeld. De man had zaterdagavond zijn 25-jarige vrouw geslagen en met de dood bedreigd. Ook aan hem is een huisverbod opgelegd. Het blijkt dat de vrouw al vaker is mishandeld door haar man.
Provincie:
Tag(s):