woensdag, 13. oktober 2010 - 22:33

Identiteit dode man Vlissingen bekend

Vlissingen

Op maandag 11 oktober jl. werd in een woning in de Dortmansstraat in Vlissingen het stoffelijk overschot van een man gevonden.

Politie Zeeland is direct een onderzoek gestart en er is inmiddels een T.G.O. gevormd (Team Grootschalig Onderzoek). Inmiddels werken er ruim 20 rechercheurs aan de zaak.

De identiteit van de man was tot nu toe onduidelijk, maar woensdagavond is bekend geworden dat het lichaam dat is gevonden in de woning in de Dortmansstraat, het lichaam van de 36-jarige Joost van der Linden betreft.

De Zeeuwse politie stelt een onderzoek in naar de omstandigheden waaronder de man om het leven is gekomen en is, om meer te weten te komen over Joost van der Linden, op zoek naar mensen die iets meer over hem kunnen vertellen.

Het gaat de rechercheurs dan met name om de verblijfplaats van Joost en de mensen met wie hij de laatste tijd in contact is geweest.

Woensdag heeft sectie plaatsgevonden op het lichaam van Joost van der Linden. Aanvullend onderzoek, bijvoorbeeld toxicologisch onderzoek, moet verdere duidelijkheid geven over de doodsoorzaak.

Mensen die denken dat zij iets meer kunnen vertellen, worden verzocht te bellen met het servicecentrum van Politie Zeeland. U wordt dan in contact gebracht met een rechercheur van het T.G.O. Het telefoonnummer waarop u kunt bellen is 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):