zaterdag, 20. november 2010 - 14:14

Identiteit stoffelijk overschot Maria Hoop bekend

Maria Hoop

Het stoffelijk overschot dat vrijdagmiddag is aangetroffen in een woning aan de Kerkweg is een 70-jarige vrouw, de bewoonster van het huis.

De politie kan nu ook bevestigen dat het sms-alert dat vrijdagmiddag is verstuurd in verband met een gestolen auto, de auto van het slachtoffer is. Het gaat om een rode Peugeot 406 met het kenteken 53DSHN. Deze auto wordt nog steeds gezocht.

Vrijdag werd er in het Echterbos een gele auto aangetroffen die net van te voren gestolen bleek te zijn uit Zuid Limburg. De politie onderzoekt of deze auto te maken heeft met het misdrijf in Maria Hoop.

De politie is op zoek naar getuigen die op enigerlei wijze informatie hebben die voor het onderzoek belangrijk is. De politie komt heel graag in contact met mensen die de laatste dagen nog persoonlijk of telefonisch contact hebben gehad met het slachtoffer. Vandaag, zaterdag, gaat de politie verder met het onderzoek zoals buurtonderzoek en technisch onderzoek. Hoe de vrouw om het leven is gekomen is nog niet bekend, dat zal sectie moeten uitwijzen. Het is nog niet bekend wanneer er sectie gaat plaatsvinden op het lichaam van de vrouw. Er zijn circa 25 mensen met het oplossen van deze zaak bezig.
Provincie:
Tag(s):