zondag, 19. december 2010 - 13:16

In achtertuin gevonden vrouw (34) overleden na vermoedelijk misdrijf

Kaatsheuvel

De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van het overlijden van een 34-jarige vrouw uit Kaatsheuvel. ‘De politie en het openbaar Ministerie gaan uit van een misdrijf’, meldt de politie zondag

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de recherche bestaande uit 25 rechercheurs is belast met de zaak.

In de nacht van zaterdag 18 december op zondag 19 december kwam bij de gemeenschappelijke meldkamer de melding over een bewusteloze vrouw. Ze lag in de achtertuin van een woning aan De Eem in Kaatsheuvel.

Vrouw overleden
Agenten troffen de vrouw aan en startten direct met de reanimatiepogingen, die later werden overgenomen door het ambulancepersoneel. De hulp had geen resultaat voor het 34-jarige slachtoffer. Naar aanleiding van het eerste politieonderzoek vermoedt de politie dat er sprake is van een misdrijf.

Afzetting voor sporenonderzoek
Vanwege het sporenonderzoek werd de omgeving rond de woning ruim afgezet. Agenten bevragen omwonenden via een buurtonderzoek of zij mogelijks iets hebben gehoord of gezien. De politie is op zoek naar eventuele getuigen die meer kunnen vertellen over de gebeurtenissen van afgelopen nacht. Tips zijn welkom via 0900 — 8844. Anoniem informatie geven kan via de meldlijn Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):