maandag, 29. november 2010 - 13:47

Inbrekers nemen etalagepop mee

Vlaardingen

De politie zoekt getuigen van een inbraak die zaterdagochtend plaatsvond bij een kledingwinkel aan het Veerplein in Vlaardingen.'De inbreker ging er vandoor met een complete etalagepop', meldt de politie maandag.

Eén of meerdere personen verschaften zich rond 04.30 uur toegang tot de winkel door met -vermoedelijk- een steen de gepantserde ruit te vernielen. De winkel is gevestigd onder flatgebouw 'De Hoge Witte'.

Ze verlieten het pand vervolgens weer en namen een complete etalagepop mee. De pop was uitgerust met een outfit van het merk Gaastra. Een andere pop werd ontdaan van zijn kleding van het merk Jansen en Jansen en ook deze kleding namen de dieven mee. De totale waarde van de ontvreemde spullen bedraagt 1200 euro.

Krantenbezorgers
De politie komt graag in contact met getuigen van de inbraak. 'Wellicht zijn er krantenbezorgers of bevoorraders die zaterdagochtend iemand met een etalagepop onder zijn arm hebben zien lopen', aldus de politie.

Iedereen die iets meer denkt te weten van het incident, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook, via M, 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):