woensdag, 28. juli 2010 - 14:40

Invalide vrouw mishandeld door tieners

Drie jongens hebben dinsdagmiddag een 48-jarige invalide vrouw uit Driebergen in haar rolstoel mishandeld. Dat meldde de politie woensdag.

Rond 15.00 uur reed een 48-jarige invalide vrouw uit Driebergen-Rijsenburg in haar elektrische rolstoel over de Hoofdstraat. Ter hoogte van de bushalte zag zij drie jongens staan, die kennelijk op de bus stonden te wachten.

De jongens spraken haar aan en maakten daarbij vervelende opmerkingen. Zij maakte duidelijk daar niet van gediend te zijn en dat zij haar met rust moesten laten. Daarop schopte één van de jongens haar in haar buik. De vrouw reed vervolgens door naar haar woning. Daar werd zij door haar huisarts onderzocht en bleek buiten enige pijn geen letsel te hebben opgelopen. Het slachtoffer was erg onder de indruk van het gebeuren en deed aangifte van mishandeling.

Signalementen

De drie jongens waren rond de 13/14 jaar oud, twee blanke jongens en een lichtgetinte jongen. Eén van de blanke jongens had donkerblond haar, de ander lichtblond haar. De lichtgetinte jongen was vrij fors van postuur, had krullend zwart haar en droeg Nike-schoenen. Hij was degene die de vrouw schopte.
Provincie:
Tag(s):