woensdag, 20. oktober 2010 - 10:02 Update: 08-07-2014 1:02

Janssen: 'Ik wil het verhaal van Beenhakker en Been graag aanhoren'

(ElfVoetbal)Technisch directeur Leo Beenhakker van Feyenoord kan zich de moeite van een belletje naar Willem Janssen besparen.

De Rotterdammers hebben interesse in de middenvelder van Roda JC, maar die heeft de deur naar de Kuip nu al hard dicht geslagen.

"Ik heb gezegd dat ik niet naar een club ga die geen verbetering is ten opzichte van Roda. En volgens mij staat Feyenoord op dit moment derde van onderen", reageerde Janssen tegenover L1. Roda JC bekleedt momenteel de vierde plaats in de Eredivisie.

Voor Feyenoord was Janssen een interessante speler, vanwege zijn transfervrije status aan het eind van het seizoen.

UPDATE: De uitspraak van Janssen was bedoeld als een dolletje, zo zegt hij in het AD. "We hadden het over een stap van de nummer vier van Nederland naar de nummer vijftien. Dat op zich zou geen promotie zijn. Maar Feyenoord is een apart verhaal natuurlijk. Een geweldige club zelfs. Ik zou het verhaal van Leo Beenhakker en Mario Been graag willen aanhoren."

Naast Feyenoord hebben ook FC Twente en Ajax interesse in Janssen. "Drie mooie clubs", zegt de middenvelder. "Ik heb altijd gezegd dat ik een stap hogerop wilde. Het ziet er naar uit dat het mogelijk is. Er is plotseling veel interesse. Dat is prachtig, maar maakt het ook moeilijk."
Categorie:
Tag(s):