donderdag, 7. oktober 2010 - 10:00

John Williams tekent nieuw contract bij RTL 4

Hilversum

John Williams heeft een nieuw contract getekend bij RTL 4. De allround presentator is momenteel te zien met Een Dubbeltje Op Zn Kant In Bedrijf.

In oktober is John samen met Natasja Froger terug met nieuwe afleveringen van de successerie Bonje Met De Buren. Hierin zet het duo alles op alles om burenruzies aan te pakken en op te lossen.

Erland Galjaard, programmadirecteur RTL 4: John is een zeer gewaardeerd multi talent en als trouble-shooter weet hij heel goed hoe mensen uit lastige situaties kunnen worden geholpen. Zijn rol als mediator in Help, Mijn Man Is Klusser, Een Dubbeltje Op Zn Kant en Help, Mijn Man Heeft Een Hobby, is dan ook doorslaggevend voor het succes van deze programmas. Hij deinst nergens voor terug, ook niet voor de legendarische imitatie van Beyoncé vorig jaar, tijdens Lets Dance. Wij zijn er trots op dat John bij ons te zien is.

John Williams: RTL 4 is als een warm bad, ik kan hier kritisch zijn en als er iets is, kan ik altijd aankloppen. Door het onderling vertrouwen en de kansen die ik krijg, kan ik mij blijven ontwikkelen.
Categorie:
Tag(s):