maandag, 20. september 2010 - 12:31 Update: 08-07-2014 1:02

Jonathan Reis met alcohol achter het stuur betrapt

Eindhoven

(Elf Voetbal) Leert Jonathan Reis het dan nooit? De spits van PSV werd zaterdagnacht aangehouden door de politie op verdenking van het rijden met een slok op. Dat was voor trainer Fred Rutten reden om hem zondag buiten de selectie voor het duel met Roda JC te laten.

Reis werd zondag in de vroege ochtend door de politie van de weg gehaald toen hij van Weert naar Eindhoven reed. Omdat de Braziliaan zich niet verstaanbaar kon maken, werd hij meegenomen naar het politiebureau van Weert, meldt Omroep Brabant. Daar werd hij aan een alcoholcontrole onderworpen.

Vervolgens mocht Reis weer naar huis. Vanwege zijn slechte voorbereiding op de wedstrijd tegen Roda JC, werd Reis buiten de selectie gelaten.

Vorig jaar werd de 21-jarige spits nog ontslagen door PSV, vanwege een cocaïneverslaving. Nadat hij zich in zijn vaderland liet behandelen in een afkickkliniek, kreeg hij een tweede kans in Eindhoven. Reis wordt intensief begeleid bij PSV en maakte afgelopen donderdag tegen Sampdoria zijn rentree.

UPDATE: Reis had bijna driemaal de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed, meldt de politie Limburg-Noord. Het rijbewijs van de PSV-er is ingenomen.
Categorie:
Tag(s):