maandag, 8. februari 2010 - 10:30

Jumbo start ombouwen Super de Boer

Raamsdonksveer

De ombouwoperatie van Super de Boer-winkels, die Jumbo Supermarkten vorig jaar heeft gekocht, is van start gegaan. Maandagochtend in Raamsdonksveer is de supermarktketen begonnen met het ombouwen van de eerste winkel.

Jumbo heeft met het oog op de enorme operatie een speciaal integratieteam opgezet, dat de activiteiten gaat coördineren en uitvoeren. De hele operatie wordt vanuit het hoofdkantoor van het familiebedrijf in Veghel geleid.

Het is de bedoeling dat de winkels tijdens de ombouwperiode tweeënhalve week gesloten zijn, om de vestiging én de medewerkers helemaal Jumbo te maken. De medewerkers van de winkels krijgen in die periode een opleiding van Jumbo, waaronder de 7 Dagelijkse Zekerhedentraining.

Daarnaast worden de winkels onder andere uitgebreid met een versplein, brede gangpaden en een ruime entree, waar de winkels van Jumbo Supermarkten om bekendstaan. Ook het assortiment op de schappen wordt fors uitgebreid. Alle medewerkers van de Super de Boer-winkels gaan over naar Jumbo Supermarkten. De teams worden aangevuld met een aantal nieuwe medewerkers.

Openingen

De opening van de winkel in Drunen en Raamsdonksveer staat gepland op woensdag 24 februari, die van Heerde en Emmeloord op woensdag 3 maart.
Provincie:
Tag(s):