dinsdag, 12. oktober 2010 - 22:04

Kaak op vier plaatsen gebroken na trap

Alkmaar

Een 35-jarige man uit Alkmaar is vrijdagavond 8 oktober tussen 22.15 en 22.45 uur ernstig mishandeld op het Payglop in zijn woonplaats. Dat maakte de politie dinsdag bekend. Hij werd tegen zijn hoofd geschopt, waarbij hij zijn kaak brak op vier plaatsen.

Het slachtoffer was uit geweest op het Verdronkenoord en liep over de Laat linksaf het Payglop in. De man was met zijn mobiele telefoon bezig en zag vanuit zijn ooghoek dat er drie jongens vanuit de Langestraat het Payglop in liepen. Toen de jongens passeerden begonnen ze de 35-jarige man uit te schelden.

De man reageerde hierop, maar de jongens gingen gewoon door. De Alkmaarder draaide zich om. De jongens draaiden zich ook om en één van hen gaf de man een trap tegen zijn hoofd. Hij viel op de grond en hoorde dat de drie in de richting van de Laat weg liepen. De man had last van zijn kaak. Hij werd door een vriend naar het ziekenhuis gebracht. Hier bleek dat hij zijn kaak op vier plaatsen gebroken had.

De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen. Heb je vrijdagavond op of rond de Langestraat, het Payglop of de Laat iets verdachts gezien rond bovengenoemd tijdstip? Of heb je andere informatie die van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie in Alkmaar via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):