dinsdag, 6. juli 2010 - 17:56

Kano op A1 verliest lading

Almelo

Maandagmorgen 5 juli omstreeks 07.45 uur kwamen diverse auto’s met elkaar in aanrijding op de A1 ter hoogte van Almelo nadat een auto lading had verloren die op de rijbaan terechtkwam. Dit heeft de politie dinsdag laten weten.

Een 56-jarige automobilist uit Almelo vervoerde een kano met daarin enkele losse spullen in de kano gepakt. De lading was tijdens het rijden uit de kano gevlogen en op de A1 terechtgekomen.

Een achterop rijdende automobiliste, een 27-jarige vrouw uit Enschede, schrok hiervan en moest vol remmen. Een achterop rijdende 32-jarige automobilist uit Rossum kon de 27-jarige niet meer ontwijken en reed vol tegen zijn voorgangster. De auto van de 32-jarige sloeg om en belandde op de rechterkant op de rijbaan.

De auto van de 27-jarige schoot door en reed tegen een naast haar rijdende 19-jarige automobilist uit Den Ham. De auto van de 19-jarige belandde in de sloot naast de rijbaan. Allen konden zonder letsel hun voertuigen verlaten. De 56-jarige automobilist krijgt proces-verbaal voor het verliezen van zijn lading.
Provincie:
Tag(s):