maandag, 24. mei 2010 - 10:16 Update: 08-07-2014 1:04

Keert Sneijder terug naar Real Madrid ?

(Elf Voetbal) Keert Wesley Sneijder terug naar Real Madrid? Het begint er sterk op te lijken dat José Mourinho zijn oogappel meeneemt naar de Koninklijke, als hij daar wordt aangesteld als nieuwe trainer.

Nadat Internazionale zaterdag de Champions League bemachtigde, keerden alle spelers terug naar Milaan, om zich in het Giuseppe Meazza op grootste wijze te laten huldigen. Daarbij schitterden Mourinho, Sneijder en clubvoorzitter Massimo Moratti door afwezigheid. Waarschijnlijk voerde het trio op dat moment onderhandelingen in Madrid, de stad waar de finale werd gespeeld.

Mourinho gaf na de 2-0 zege op Bayern al openlijk toe dat hij met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de nieuwe trainer van Real Madrid wordt. In de Spaanse media werd Sneijder in verband gebracht met een terugkeer naar Real. Sneijder deed zelf geen moeite om dat te ontkennen. "Alles is mogelijk in het voetbal", sprak de kleine spelverdeler geheimzinnig.

Mocht Mourinho de Utrechter inderdaad meenemen naar Madrid, dan is dat een staaltje kapitaalvernietiging die zijn weerga niet kent. Real kocht Sneijder twee jaar geleden voor 27 miljoen euro van Ajax. Een jaar later werd hij alweer afgedankt en trok Sneijder voor een som van 15 miljoen naar Inter. De Nerazzurri zullen nu een veelvoud van dat bedrag vragen.
Categorie:
Tag(s):