woensdag, 29. december 2010 - 22:06 Update: 08-07-2014 1:01

Kesler opent aanval op Jol: 'Volstrekt ongeschikt voor zijn vak'

Zeist

(Elfvoetbal) Voormalig KNVB-kopman Henk Kesler heeft zich zeer negatief uitgelaten over trainer Martin Jol. De momenteel werkloze oefenmeester stapte enkele weken geleden op bij Ajax. "Jol is volstrekt ongeschikt voor zijn vak", laat Kesler weten.

In gesprek met Voetbal International, vlak voor het vertrek van Jol, haalde de oud-preses hard uit naar de Scheveningse coach. "Weet je waar ik nooit spijt van gehad heb? Dat ik tien jaar lang de druk heb kunnen weerstan om Martin Jol bondscoach te maken van het Nederlands elftal. De man heeft totaal geen gevoel voor normen en waarden."

"Dat bleek maar weer mat dat bijtincident van Luis Suárez, die een schop onder zijn kont had moeten hebben. Maar nee, Jol bagatelliseeerde het als een liefdesbeetje, echt ongelooflijk", laat Kesler optekenen in het deze week gepubliceerde interview. Het mag opvallend worden genoemd, dat juist de voormalig voorzitter van de KNVB met deze uitspraken komt, enkele jaren nadat hij zelf op het matje werd geroepen over zijn uitspraken over het politiekorps.

"En Suárez wordt geschorst voor zeven competitiewedstrijden, maar is wél de aanvoerder tegen Real Madrid. Jol is volstrekt ongeschikt voor zijn vak", concludeert Kesler
Categorie:
Tag(s):