maandag, 5. april 2010 - 10:53 Update: 08-07-2014 0:28

Koffietijd terug bij RTL 4

Tussen 1994 en 2001 schreef Koffietijd tv-geschiedenis in Nederland maar oude tijden herleven. Het populaire ochtendprogramma is na een afwezigheid van negen jaar terug bij RTL 4.

Het in een nieuw jasje gestoken Koffietijd wordt gepresenteerd door een geheel nieuw tv-duo: Loretta Schrijver en Quinty Trustfull. De uitzendingen gaan van start op maandag 5 april vanuit Gouden Kooi-villa in Eemnes.

Elke werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur s ochtends schuiven er Bekende Gezichten aan bij Quinty & Loretta en wordt de kijker bijgepraat over uiteenlopende zaken. Lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty, kunst & cultuur zijn een aantal terugkerende themas in het programma. Ook de aandachtsgebieden van de drie goede doelen loterijen, partners de Nationale Postcode Loterij (mens & natuur), Sponsor Bingo Loterij (gezondheid & welzijn) en BankGiro Loterij (cultuur), worden hierbij op informatieve wijze uitgelicht. Daarnaast is er ook aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips in het gezellige ochtendmagazine. Koffietijd is straks dus weer het goede begin van de dag, zoals de kijker gewend was.

Het programma is behalve op tv ook op internet te volgen, via koffietijd.nl

Uitzending: vanaf maandag 5 april, elke werkdag tussen 10.00 en 11.00 uur.
Categorie:
Tag(s):