vrijdag, 4. juni 2010 - 19:04

Lange file na ongeval op A2

Maasbracht

Bij een ongeluk op de A2 ter hoogte van Maasbracht is vrijdagmiddag rond een uur een automobilist uit Swalmen gewond geraakt. Door het ongeval ontstond een lange file.

Het ongeluk gebeurde toen de Swalmenaar met zijn busje vanaf de rechterrijstrook een auto met caravan inhaalde. Op de linker rijstrook reden drie auto's achter elkaar die af moesten remmen voor het verkeer. Het busje reed er achterop en kwam op zijn kant terecht. Alle drie de auto's en het busje raakten beschadigd. De auto met caravan werd niet geraakt. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen ter observatie naar het ziekenhuis gebracht. Enkele andere betrokkenen werden ter plekke door ambulancepersoneel behandeld maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

Door de aanrijding was de rijbaan afgesloten tussen knooppunt het Vonderen en afrit Echt. Het verkeer kon langs de plaats van de aanrijding via de vluchtstrook verder rijden. Er stond een file van 9 kilometer tussen afrit Grathem en afrit Echt met ruim een half uur vertraging. Inmiddels zijn alle rijstroken weer vrij gegeven.
Provincie:
Tag(s):