zaterdag, 27. november 2010 - 13:50

Lastige mannen aangehouden bij belemmeren arrestatie

De politie heeft zaterdagmorgenvroeg in de Visstraat in 's-Hertogenbosch vier mannen aangehouden omdat ze de politie belemmerden bij een andere aanhouding.

De speciale horeca-agenten waren om vier uur bezig met de aanhouding van een 23-jarige Amsterdammer. Deze man had een agent met de dood bedreigd. Omdat het druk was in de Visstraat hielpen meerder agenten met deze aanhouding om de ruimte af te schermen.

Op dat moment bemoeiden twee mannen zich met deze aanhouding, beiden 23 jaar, één uit 's-Hertogenbosch en één uit Amsterdam. De mannen begonnen te vechten met de agenten waarbij door de politie pepperspray gebruikt is en een diensthond is ingezet die de Amsterdammer in zijn been heeft gebeten.

Een andere man, 21 jaar uit Heerewaarden, bemoeide zich ook weer met de aanhoudingen, ook hij werd door de diensthond gebeten. Op het moment dat hij een agent in zijn gezicht sloeg werd ook hij aangehouden. Een 18-jarige inwoner uit Heerewaarden werd ook nog aangehouden omdat hij zich niet verwijderde toen de agenten dat vorderden.
Provincie:
Tag(s):