vrijdag, 31. december 2010 - 22:46

Lijk aangetroffen naast brandende auto in Zeeland

Bruinisse

Politie Zeeland is een onderzoek gestart naar de dood van een persoon, die vanavond is aangetroffen op de Strandweg in Bruinisse (gemeente Schouwen-Duiveland). Deze persoon lag in de onmiddellijke omgeving van een uitgebrande personenauto.

Omstreeks 20.45 uur kreeg de politie een melding van een autobrand. Op de Strandweg werd een personenauto aangetroffen die hevig in de brand stond. De Strandweg is een doodlopende parallelrijbaan van de N59 (Grevelingendam). Bij de auto lag het stoffelijk overschot van een persoon. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht. Het is nog onbekend wat de identiteit van het slachtoffer is.

Update
Inmiddels heeft politie Zeeland laten weten dat er vermoedelijk geen sprake is van een misdrijf. De politie zal op Nieuwjaarsdag nog nader onderzoek doen naar de identiteit van het slachtoffer. De politie heeft een vermoeden van de identiteit van het slachtoffer, maar nader forensisch onderzoek zal dit moeten bevestigen. Kort na middernacht, nadat de auto was weg getakeld, was het onderzoek aan de Strandweg afgerond.
Provincie:
Tag(s):