zaterdag, 16. oktober 2010 - 14:03

Man beroofd van PlayStation Portable in Delfzijl

Delfzijl

De politie doet onderzoek naar een straatroof vrijdagavond aan het Gersteland in Delfzijl. Een 19-jarige man uit Delfzijl was via MSN overeengekomen om zijn PlayStation Portable aan iemand te verkopen. Zij spraken af elkaar te ontmoeten aan het Gersteland in Delfzijl.

Vlak voor de overdracht verschenen twee mannen in een auto. Een van de mannen zette een mes op de keel van de 19-jarige. Zij beroofden het slachtoffer van zijn spelcomputer en geld. De straatrovers gingen ervandoor in een groenkleurige personenauto met geblindeerde ramen. Het slachtoffer raakte licht gewond. Een zoektocht van de politie naar de daders leverde geen resultaat op. Het gaat om twee donkergekleurde mannen. Een dader droeg een bril en een snor. Ook had hij een gouden tand. De politie stelt een onderzoek in. De politie heeft van het slachtoffer een aangifte opgenomen.

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van dit incident en/of weten wie de gewelddadige beroving heeft gepleegd. Zij kunnen bellen op het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):