donderdag, 28. oktober 2010 - 20:30

Man dood in Almelose woning aangetroffen

Almelo

Donderdagmorgen 28 oktober heeft de politie in een woning aan de Const. Huygensstraat in Almelo het levenloze lichaam aangetroffen van een 43-jarige Almeloër.

Omstreeks 06.00 uur meldt een 36-jarige bewoonster van een woning aan de Const. Huygensstraat in Almelo zich bij het politiebureau in Almelo en geeft aan dat de politie naar haar woning moet gaan.

De politie onderneemt direct actie en treft in de woning het levenloze lichaam van een 43-jarige man uit Almelo aan. De man is mogelijk door het toebrengen van geweld om het leven gekomen. De politie Twente is meteen een onderzoek gestart.

De technische recherche doet onderzoek en ook is er vandaag een buurtonderzoek gehouden. Het NFI (Nederlands Forensisch Instituut) helpt de politie Twente bij het vaststellen van de doodsoorzaak.

De politie heeft de 36-jarige vrouw in het politiebureau aangehouden, na de vondst van het dodelijke slachtoffer in haar woning. Zij is overgebracht naar het Politie Arrestantencentrum in Borne, waar zij in verzekering is gesteld.

De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 43-jarige man uit Almelo. Deze stond niet ingeschreven op het adres aan de Const. Huygensstraat. Bekend is dat de man en vrouw relationele problemen hadden.

De wijkagent is donderdag veel in de buurt aanwezig geweest en blijft ook de komende tijd het aanspreekpunt voor buurtbewoners.
Provincie:
Tag(s):