woensdag, 11. augustus 2010 - 12:49

Man door het lint bij tandartsbezoek

Rotterdam

Politieagenten arresteerden dinsdagochtend een man nadat deze verbaal en later ook fysiek tekeer ging in een tandartsenpraktijk.

Rond tien uur kwam bij de politie de melding van een overlastgevende tandartsbezoeker binnen. Agenten gingen naar de praktijk aan de Bergselaan. Op het moment dat zij de hal binnenkwamen, hoorden zij al iemand schreeuwen in de behandelkamer. De assistente gaf aan dat een klant het niet eens was met de behandeling.

De politiemensen gingen de behandelkamer binnen. Hier zagen ze een man schelden tegen een tandarts. De eigenaar van de tandartsenpraktijk vroeg de verdachte weg te gaan. Dit deed de 22-jarige Rotterdammer niet.
Hierop gaven de agenten aan dat hij het gebouw moest verlaten. De Rotterdammer deed dit niet waarop hij werd aangehouden.

Daar was hij het duidelijk niet mee eens. Hij gaf één van de agenten een duw en vervolgens verzette hij zich flink waardoor een van de agenten zijn onderrug verdraaide.

De Rotterdammer liep bij zijn aanhouding letsel op aan zijn voet. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis. Hier is hij behandeld. Vervolgens is hij naar een politiebureau gebracht en ingesloten in afwachting van het verdere onderzoek.

Waarom hij tekeer ging is nog onduidelijk.
Provincie:
Tag(s):