vrijdag, 8. oktober 2010 - 20:51

Man en vrouw aangehouden na mishandeling zwerver

Arnhem

Door de recherche in Arnhem zijn donderdagavond 7 oktober twee aanhoudingen verricht in het onderzoek naar het aantreffen van de gewonde man aan de achterzijde van het station Velperpoort. Het gaat om een 44-jarige man en een 34-jarige vrouw uit Arnhem. De twee worden verdacht van onder meer mishandeling.

Het slachtoffer, een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd donderdagmiddag omstreeks half drie door passanten op de Sonsbeeksingel aangetroffen met een ernstige verwonding aan het hoofd. Omdat niet duidelijk was of er sprake was van een ongeval of een misdrijf ging de politie in eerste instantie uit van het laatste.

Mede aan de hand van verklaringen van getuigen rees het vermoeden dat er een ruzie had plaatsgevonden die kennelijk was uitgelopen op een handgemeen. Het stel uit Arnhem kwam daarbij als verdachte in beeld. Zij en het slachtoffer bleken ook bekenden van elkaar. Het Arnhemse stel werd in de loop van de avond elders in de stad aangehouden. Het slachtoffer verblijft nog steeds in het ziekenhuis en is, zoals het er nu naar uit ziet, buiten levensgevaar.
Provincie:
Tag(s):