donderdag, 26. augustus 2010 - 12:24

Man krijgt vier bekeuringen in twee uur tijd

Sneek

Naar aanleiding van klachten van buurtbewoners was woensdagmiddag door de politie Sneek een controle op overlast in de binnenstad ingelast. Een 50-jarige hardleerse Sneker wist binnen twee uren tijd maar liefst vier boetes binnen te halen.

Een surveillerende agent zag op de Westersingel een groep mannen met geopende bierblikjes op een bankje zitten. Hiervoor kregen een 50-jarige en 52-jarige inwoner van Sneek een bekeuring voor het nuttigen van alcohol op straat. Even later zag een andere agent op de Waterpoort hetzelfde groepje mannen weer alcohol nuttigen. De 50-jarige man kreeg hiervoor wederom een proces-verbaal voor het nuttigen van alcohol op straat. Een andere Sneker (leeftijd onbekend) werd hier ook voor bekeurd. Een 47-jarige Sneker wilde zich niet legitimeren en werd aangehouden voor het niet kunnen tonen van een identiteitskaart.

Op de Harinxmakade werd door een agent het stel later weer waargenomen. De 52-jarige Sneker kreeg hier zijn tweede proces-verbaal voor het nuttigen van alcohol op straat. De 50-jarige Sneker kreeg in twee uur tijd zijn derde proces-verbaal voor het plegen van hetzelfde feit. Daarnaast volgde kort daarop zijn vierde proces-verbaal voor het los laten lopen van zijn hond die overlast veroorzaakte. In totaal zijn 9 processen-verbaal opgemaakt tussen 14.00 en 16.00 uur.
Provincie:
Tag(s):