donderdag, 25. februari 2010 - 11:30

Man laat gewonde vrouw op straat liggen

Twijzel

Een 52-jarige inwoner van Twijzel heeft woensdagavond een gewonde 42-jarige vrouw op straat laten liggen, nadat hij haar had aangereden.

De vrouw kwam kwam op haar bromscooter uit de richting van Buitenpost en reed in de richting van Twijzel op haar bromscooter. Zij kreeg op de kruising van de Optwizel/De Haven geen voorrang van de bestuurder van een donkerkleurige auto van het type stationwagen. De vrouw werd vervolgens door de auto geschept en raakte daardoor gewond.

Vervolgens gaf de automobilist gas en reed weg in de richting van De Haven en liet zijn slachtoffer in hulpeloze toestand op het wegdek achter. Het slachtoffer is door het ambulance personeel onderzocht en werd met een hersenschudding door hen thuis gebracht.

Op de plaats van het ongeval trof de politie een groene zijstrip aan. In de omgeving van het ongeval werd een zoektocht gehouden waarna de betrokken auto werd aangetroffen bij een woning. Helaas werd de bestuurder niet aangetroffen.

Uit getuige verklaringen is de politie achter de identiteit van de bestuurder gekomen. Een 52-jarige inwoner van Twijzel zal zich op het politiebureau moeten melden en verantwoording voor zijn laffe daad aan de strafrechter moeten afleggen.
Provincie:
Tag(s):