zaterdag, 10. april 2010 - 14:59

Man zwaargewond bij burenruzie

Zutphen

De politie stelt een onderzoek in naar een burenruzie waarbij vrijdagavond 9 april aan de Van der Vegtestraat in Zutphen een 28-jarige Apeldoorner zwaargewond raakte.

In verband met het onderzoek zijn twee mannen en een vrouw aangehouden.

De politie kreeg omstreeks 22.15 uur een melding dat aan de Van der Vegtestraat een burenruzie uit de hand was gelopen en dat er één gewonde was. Bij de komst van de agenten en een ambulance troffen zij buiten de woning een bloedende man aan. Hij zou met een hard voorwerp op zijn hoofd geslagen zijn.

De situatie was enigszins chaotisch en diverse mensen bemoeiden zich met het gebeurde. De partijen werden door de politie gescheiden en het slachtoffer werd naar het ziekenhuis in Zutphen overgebracht. Twee vermoedelijke verdachten, een 23- en een 28-jarige Zutphenaar werden aangehouden. Later werd een 27-jarige vrouw aangehouden voor bedreiging van een buurtbewoner.

Later in de nacht is het slachtoffer gezien het letsel naar Nijmegen overgebracht.

De politie heeft op de plaats van het gebeurde een sporenonderzoek verricht. Er is een uitgebreid onderzoek gaande om duidelijkheid over het gebeurde te krijgen.

Getuigen wordt verzocht contact met de politie Zutphen op te nemen via 0900 -8844. Dit kan ook anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.
Provincie:
Tag(s):