donderdag, 9. september 2010 - 9:40

Mannen mishandeld met kapmes en ijzeren staaf

In Heerlen en Maastricht zijn twee mannen gewond geraakt na een mishandeling. Een man uit Maastricht werd mishandeld met een kapmes. Een Heerlenaar raakte gewond na te zijn mishandeld met een ijzeren staaf en een mes, zo meldt de politie.

Een 44-jarige Maastrichtenaar ging dinsdagavond met zeven kinderen naar de Sluisdijk bij Borgharen om daar te vissen. Daar ontstond een discussie tussen de man en een 48-jarige buurtbewoner. De 48-jarige verdachte haalde vervolgens thuis een kapmes en sloeg hiermee het slachtoffer in het bijzijn van de groep kinderen.
De 48-jarige man is in zijn woning aangehouden. De 44-jarige Maastrichtenaar liep een snijwond in zijn nek op.

Woensdagmiddag heeft de politie een 42-jarige Heerlenaar aangehouden omdat hij een man flink had mishandeld bij een ruzie op de Kruisstraat in Heerlen. Het slachtoffer -een 45-jarige man uit Heerlen- kwam met een bloedende hand op het politiebureau waar hij vertelde dat de verdachte hem met een ijzeren staaf had geslagen. Ook had de verdachte het slachtoffer met een mes in zijn hand gestoken. De aangever wist waar de verdachte woonde zodat de politie de man even later kon aanhouden.
Provincie:
Tag(s):