vrijdag, 24. september 2010 - 11:13 Update: 08-07-2014 1:02

Marcus Berg ook na hoger beroep vier duels geschorst

Eindhoven

(Elfvoetbal) Marcus Berg is alsnog voor vier wedstrijden geschorst. De spits van PSV kon woensdagavond gewoon meespelen tegen Sparta Rotterdam in de KNVB Beker. Maar in hoger beroep werd hij alsnog veroordeeld.

De commissie van beroep van de KNVB heeft nog geen besluit genomen in de zaak die loopt tegen Berg. Hij zou tegen ADO Den Haag een elleboogstoot hebben uitgedeeld aan Timothy Derijck. De commissie heeft arbiter Pol van Boekel om een aanvullende verklaring gevraagd, die hij vandaag moet inleveren.

Donderdagavond komt de commissie opnieuw bijeen en vrijdag zal er dan eindelijk een definitieve uitspraak volgen. De eerdere uitspraken beschuldigden Berg van het bewust uitdelen van een elleboog, hij kreeg vier wedstrijden schorsing. PSV ging echter in beroep.

UPDATE: De commissie van beroep van de KNVB heeft Marcus Berg voor vier duels geschorst. Daarmee wordt de straf van de tuchtcommissie gevolgd, die de PSV-er wilde straffen voor zijn elleboogstoot tegen Timothy Derijck.

Berg mist nu de wedstrijden tegen zijn oud-club FC Groningen (zaterdag, thuis), VVV-Venlo (thuis), Willem II (uit) en Feyenoord (thuis).
Categorie:
Tag(s):