zondag, 31. oktober 2010 - 18:27

Meerdere lichtgewonden bij aanrijding op Napoleonseweg

Haelen

Bij een kop-staart aanrijding tussen drie auto's op de Napoleonseweg in Haelen zijn zaterdagavond diverse mensen lichtgewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde even voor half twaalf toen een auto stilstond voor een verkeerslicht. Twee auto's stonden daarachter stil waarna een derde auto er achterop reed. Een 20-jarige vrouw uit Beegden werd door de brandweer uit haar auto gehaald. Zij werd met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. Ook diverse andere betrokkenen moesten voor controle naar het ziekenhuis of huisartsenpost. Om half twee was de Napoleonsweg weer vrij voor het verkeer.

In Venlo heeft in de nacht van zaterdag op zondag een frontale aanrijding plaatsgevonden op de Maasbreseweg. Het ongeluk gebeurde rond kwart over twee toen een 21-jarige man uit Roggel op de verkeerde weghelft belandde en tegen een auto botste die bestuurd werd door een 64-jarige man uit Tegelen. De man uit Roggel was onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op. Beide mannen raakten niet gewond, maar zijn wel voor controle naar het ziekenhuis gebracht.
Provincie:
Tag(s):