zaterdag, 17. juli 2010 - 21:30

Meisje lastig gevallen op camping in Bakkeveen

Bakkeveen

De politie stelt een onderzoek in naar een vervelend incident in de omgeving van de camping gde Wâldsangh aan de Foarwurkerwei te Bakkeveen.

Op woensdag 14 juli om omstreeks 14.00 uur liep een zeven jarige meisje over de camping om een ijsje te gaan halen. Vervolgens werd het meisje aangesproken door een voor haar onbekende man. De man vroeg haar de weg te wijzen naar een speelplaats op de camping. Toen het meisje de man behulpzaam was en in de richting van de speelplaats liep, wilde de man van richting veranderen en liep met het meisje een bospad gde Witte Singelh in. Omdat het meisje dit niet vertrouwde wilde zij terug naar haar moeder. Vervolgens is het meisje teruggegaan naar haar moeder. Toch wil de politie in gesprek komen met de man zoals hieronder is omschreven.Signalement van de man:

¡Blanke man
¡Kort bruin stekelig haar
¡Leeftijd onbekend
¡Nederlands sprekend
¡Blauwe ogen
¡Bruine wenkbrauwen
¡Wit T-Shirt met ronde hals
¡Oranje ruimzittende korte broek tot op knie met daarop afbeeldingen van doodskoppen. De grootte van de afbeeldingen zijn ongeveer 4 cm.
¡Op de broek zaten groen blaadjes afgebeeld.
¡Donker bruine sandalen of teen slippers. De bovenzijde is iets lichter bruin gekleurd
De politie wil graag in contact komen met mensen die het meisje in gezelschap van de man hebben gezien of anderszins informatie hebben. Zij kunnen bellen met de politie via 0900-8844. Wanneer u anoniem wenst te blijven, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):