donderdag, 26. augustus 2010 - 21:49

Meppelfilm door Meppelers in de maak

Meppel

Citymarketing Meppel organiseert dit najaar een videoactie waarbij Meppelers hun Meppelfilmpje kunnen maken. Met de actie wil Citymarketing Meppel inwoners stimuleren om de mooiste en bijzondere plekjes van Meppel in beeld te brengen en uit te dragen dat zij trots zijn op hun stad. Via www.meppel.nl kunnen de filmpjes worden geplaatst. Iedereen die Meppel een warm hart toedraagt kan meedoen aan de wedstrijd. Het beste filmpje wordt beloond met een elektrische Meppelscooter. De actie loopt van eind augustus tot en met eind
december 2010.

Deelnemers kunnen hun Meppelfilm uploaden via www.meppel.nl. De filmpjes mogen minimaal 30 seconden en maximaal 1 minuut zijn. Belangrijk is dat het filmpje door de deelnemer zelf gemaakt is en dat Meppel herkenbaar naar voren komt. Op de website staan de voorwaarden.

De hoofdprijs van de campagne is een elektrische Meppelscooter. Daarnaast wordt er elke maand een winnaar gekozen die een verrassing krijgt. De filmpjes worden beoordeeld door een onafhankelijke jury. In januari 2011 wordt de prijs uitgereikt.

De website van Citymarketing Meppel is in de lucht. Op de website is informatie te vinden over evenementen, nieuws, wonen, en bedrijven in Meppel.
Provincie:
Tag(s):