dinsdag, 10. augustus 2010 - 16:26 Update: 08-07-2014 1:03

Mido keert definitief terug bij Ajax

Amsterdam

(Elfvoetbal) Na André Ooijer lijkt Ajax deze week nog twee nieuwe spelers te kunnen verwelkomen. Volgens De Telegraaf staan de Amsterdammers op het punt om Mido vast te leggen. Daniël de Ridder traint vanaf woensdag mee.

Nadat de onderhandelingen eerder stuk liepen, lijken Ajax en Mido nu toch tot een akkoord te komen. De Egyptenaar komt vandaag naar Amsterdam voor een gesprek met Martin Jol. Daarna moet zijn overgang worden afgerond. Met zijn club Middlesbrough is Mido inmiddels akkoord over de voorwaarden rondom zijn vertrek.

Het duurt daarna nog wel twee weken voordat Mido in actie kan komen in het Ajax-shirt. De aanvallende breedteversterking moet namelijk wachten op een werkvergunning.

De Ridder traint vanaf woensdag mee bij de ploeg van Martin Jol. Als de buitenspeler een goede indruk achterlaat, neemt Ajax hem op huurbasis over van Wigan Athletic.

UPDATE: Mido vertrekt definitief naar Ajax. De aanvaller tekent een éénjarige overeenkomst. Hij zal de concurrentie aan moeten gaan met Luis Suarez en Mounir El Hamdaoui. "Ik heb met Suarez en El Hamdaoui twee grote concurrenten. Maar dat maakt me alleen maar sterker. Ik heb een goede band met Ajax, de supporters en trainer Martin Jol. Ik hoop snel mijn oude niveau weer te bereiken."

De 27-jarige Egyptenaar zal zoals eerder vermeld de eerste twee weken bezig zijn met zijn werkvergunning. Mido komt transfervrij over van Middlesbrough. Hij wordt herenigd met zowel trainer Martin Jol als zijn oude club Ajax.
Categorie:
Tag(s):