woensdag, 21. juli 2010 - 22:56

Military EvenTT in de TT Hall Assen

Assen

Op zaterdag 25 en zondag 26 september 2010 wordt in de TT Hall Assen de eerste editie van het Miltary EvenTT georganiseerd. Beide dagen staat de TT Hall en het terrein daaromheen compleet in het teken van 65 jaar bevrijding. De bezoeker krijgt de gelegenheid om tijdens dit grote evenement een kijkje te nemen in het heden en verleden. Er valt veel te zien en te beleven zowel voor jong en oud tijdens dit groots evenement.

Op het Military EvenTT ziet u veel militair materieel uit de Tweede Wereldoorlog of zelfs ouder, maar u kunt er ook voertuigen bewonderen die op dit moment in gebruik zijn. Ook in de tentoonstelling van uniformen en allerlei andere bijzondere spullen komt het thema heden & verleden telkens terug.

Niet alleen de TT Hall is in gebruik voor het Military EvenTT; ook het terrein daaromheen biedt plaats aan groot militair materieel, verkoop van voertuigen en een kampement. In de naastgelegen vijver van ca. 2 hectare worden demonstraties met amfibievoertuigen gegeven. In de TT Hall worden diverse shows en demonstraties gegeven zoals een motorshow met motoren uit de Tweede Wereldoorlog, live demo’s van History WOII groupe’s en nog veel meer op militair gebied. Hiermee is Military EvenTT het grootste van Nederland.
Provincie:
Tag(s):